Нападателят на ЦСКА Браян Морено e аут до края на сезона.

...
Нападателят на ЦСКА Браян Морено e аут до края на сезона.
Коментари Харесай

Нападател на ЦСКА е аут до края на сезона

Нападателят на ЦСКА Браян Морено e навън до края на сезона. Колумбиецът получи травма в региона на коляното през първото полувреме на семейството на Лудогорец в края на април.

Тогава той настоя да остане на терена и бе сменен чак в средата на втората част. Състоянието му се е влошило след това и от този момент Морено не се е появявал на терена. В момента Морено даже носи специфична шина на коляното си. Той сигурно няма да се възвърне за някой от оставащите три мача до края на акцията, които са домакинство на Локомотив Пловдив в утрешния 27 май (събота), домакинство на ЦСКА 1948 на 3 юни (събота) и дербито с Левски на 7 юни (сряда).

Аут до края на акцията в състава на ЦСКА е и Брадли де Нойер. Нидерландецът се контузи при семейството на безпристрастен терен срещу Черно море в Пазарджик, като след това стана ясно, че е скъсал връзки и ще се наложи да бъде опериран в Испания. Неговото възобновяване ще отнеме най-малко 6 месеца, което на процедура го вади от игра до края на календарната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР